Сделката между сър Джим Ратклиф и семейство Глейзър за Манчестър Юнайтед е завършена, потвърдиха

...
Сделката между сър Джим Ратклиф и семейство Глейзър за Манчестър Юнайтед е завършена, потвърдиха
Коментари Харесай

Сделката за Ман Юнайтед е завършена

Сделката сред сър Джим Ратклиф и семейство Глейзър за Манчестър Юнайтед е приключена, потвърдиха публично от клуба. Това се случва съвсем два месеца, откакто на Бъдни вечер бе оповестено, че двете страни са постигнали сделка за придобиване на 25% от “червените дяволи ” от страна на английския милиардер и след окончателните утвърждения от страна на Нюйоркската фондова борса, Премиър лийг и ФА.

В известието се прави конкретизиране, че в последна сметка Ратклиф ще има 27.7% от 20-кратните първенци, което го прави най-големия самостоятелен вложител, защото дяловете на американските притежатели са разпределени сред шест братя и сестри от семейство Глейзър. “

Да станеш притежател на Манчестър Юнайтед е огромна чест и идва с огромна отговорност. Това бележи завършването на договорката по придобиването, само че също по този начин и единствено началото на нашето пътешестване, с което да върнем Манчестър Юнайтед назад на върха в британския, европейския и международния футбол, само че също по този начин и със уреди от международна класа. Работата за реализиране на тези цели ще се форсира от през днешния ден, ” се споделя още в посланието на Ратклиф към почитателите. “Бих желал да поздравявам сър Джим като съсобственик и чакаме с неспокойствие да работим в тясно съдействие с него и “Инеос Спорт ”, с цел да осигурим ярко бъдеще за Манчестър Юнайтед, ” е представен Джоел Глейзър, предава Спортал. 

От “Олд Трафорд ” към този момент оповестиха назначението на нов изпълнителен шеф в лицето на Омар Берада, който ще започва своята работа от лятото, само че се чака в идващите седмици да има и други назначения на по-високи позиции в клуба.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР